Gegarandeerde topkwaliteit

 

Onlinespamfilter.nl geeft een ongekend goede resultaten als het gaat om het herkennen van spam. Wij durven dan ook garanties af te geven waar veel van onze collega's dat niet durven.

 

Allereerst mag u Onlinespamfilter.nl de eerste 30 dagen volledig vrijblijvend uitproberen. Als het u niet bevalt dan stopt u gewoon weer. Dat kan uw systeem beheerder in minder dan 5 minuten voor u regelen. We weten echter zeker dat u graag klant zult willen blijven!

 

Wij geven als enige anti-spam oplossing een prestatie garantie: Wanneer u onze instructies op een correcte wijze opvolgt en u scoort gedurende een maand een spam-detectie van minder dan 99%, dan hoeft u die maand niet te betalen! U loopt dus geen enkel risico wanneer u klant bij ons wordt!

 

Onlinespamfilter.nl maakt gebruik van een groot aantal technieken en tientallen ‘filters’ om e-mails te classificeren. Hierdoor worden de meest uiteenlopende vormen van spam met hoge zekerheid herkend. Binnen 24 uur zal ten minste 99% van alle spam uw e-mailbox niet meer bereiken. Een betrouwbaarheid van 99,95% is zelfs geen uitzondering!

 

Lees ook waarom Onlinespamfilter voor u de beste keuze is!

login

 
 
 

interesse?

076 - 8200203

...

Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan hier!