Exchange antispam

Effectieve Exchange antispam oplossing

De standaard anti-spam oplossingen op een Exchange server zijn uiterst bepekt te noemen. De functionaliteit  is er wel, maar voldoet meestal niet om de grote hoeveelheden spam van vandaag de dag tegen te houden. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar een betaalbare en effectieve antispam oplossing voor Exchange. De vraag is welke Exchange antispam oplossing goed genoeg is en wat daarbij voor investeringen horen.

 

Dat kan toch gratis?

Er zijn allerlei gratis oplossingen die uw Exchange server moeten beschermen tegen spam? Soms zijn ze zo te downloaden of komen ze met de virus scanner mee. Vrijwel altijd zijn dit lokaal geinstalleerde antispam maatregelen voor Exchange. In de praktijk werkt deze vorm van anti-spam gewoon niet goed genoeg. Het probleem is hier het feit dat ze lokaal werken. De nadelen van lokaal geinstalleerde content filters zijn dat er aanzienlijk tijd in kruipt om ze te onderhouden, en ze aanzienlijke resources van de Exchange server innemen. We zien soms meer capaciteit van een Exchange server op gaan aan antispam maatregelen dan aan reguliere e-mail afhandeling. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!

 

Centrale (online) spam filtering is beter!

Vrijwel alle echt succesvolle spamfilters voor Exchange servers zijn online varianten. Ze bieden dan ook vele voordelen: Behalve dat ze de krachten (en statistieken over spam) voor veel bedrijven kunnen bundelen, kost het spam filteren ook geen capaciteit meer aan de kant van de ontvanger. Niet qua hardware maar ook niet op het gebied van onderhoud, updaten, etcetera. En dat is natuurlijk de echte winst. Als je zorgeloos je e-mail wilt gebruiken en verder overzienbare kosten wilt hebben dan is een online spamfilter de enige goede oplossing.

 

Probeer het gratis uit

Onlinespamfilter geeft altijd een maand proef kado. Waarom? Nou omdat wij vinden dat echte kwaliteit voor zichzelf spreekt. Probeer het zelf uit en raak overtuigd van onze ongeevenaarde spam filtering. No strings attached!

login

 
 
 

interesse?

076 - 8200203

...