Wie zijn wij?

E-mail is een onmisbaar communicatie middel geworden. Wij vinden dat e-mail een stabiel, betrouwbaar en veilig hulpmiddel moet zijn. E-mail moet een genot zijn om mee te werken!

Hoe werken wij?

Wij bieden onze klanten een volledig management platform voor e-mail. Hoogwaardige spam- en

virusfiltering, controle van in- en uitgaande e-mail stromen, backup en fallback facitliteiten

gecombineerd met uitgebreide tools en statistieken zijn onderdeel van het standaardpakket.

Wat bieden wij?

Onlinespamfilter levert haar klanten een probleemloze e-mail oplossing. Daar waar we kunnen, springen we met raad en daad bij. Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle e-mail gerelateerde zaken. Hiervoor hebben we de benodigde kennis in huis. Zelfs als er een maatoplossing moet worden geboden.

Uitproberen

We overtuigen u graag van de kwaliteit van ons produkt. U mag Onlinespamfilter.nl daarom de

eerste 30 dagen volledig vrijblijvend en gratis uitproberen. Als het u niet bevalt dan stopt u

gewoon weer. We weten echter zeker dat u graag klant zult willen blijven!

Last van spam?

Met Onlinespamfilter.nl rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virusbevattende e-mails. En dat zonder investeringen in hard- en software!

 

De voordelen op een rij:

 • Altijd de meest recente anti-spamoplossing
 • Zelflerend en dus onderhoudsvrij
 • U hoeft geen hard- of software te installeren
 • Geen aanpassingen aan uw huidige infrastructuur nodig
 • Geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam
 • Unieke Prestatiegarantie: minimaal 99% detectie of u betaalt niets
 • Eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface

Nieuws

Verbeteringen op het gebied van Microsoft Office Macro detectie

Omdat de macro afvanging op 9 juni geimplementeerd door klanten als te grofmazig werd ervaren zijn er vanaf nu de volgende opties in de instellingen voor verboden bijlagen:

 • Microsoft Office macro's van voor 2007 (alle): Deze optie houdt alle macro's tegen in het oudere formaat van Microsoft Office. Deze optie was reeds aanwezig.
 • Microsoft Office macro's van na 2007 (alle): Deze optie houdt alle macro's tegen in het huidige formaat van Microsoft Office. Deze optie was reeds aanwezig.
 • Microsoft Office macro's met verdachte routines: Deze optie is nieuw en houdt alle macro's tegen (ongeacht versie) die verdachte routines bevatten, zoals het uitvoeren van shell commando's of het creeren van OLE objecten.
 • Microsoft Office macro's die uitvoeren bij inladen: Ook deze optie is nieuw. Het houdt alle macro's tegen (ongeacht versie) die zelfstandig opstarten bij inladen.

Wij raden vooral aan de laatste optie aan te zetten. Deze geeft minimale overlast door onterecht tegengehouden macro's, maar een goede bescherming omdat tot nu toe alle macro-trojans automatisch uit proberen te voeren bij opstarten!

Verder zijn er de volgende zaken opgelost:

 • In sommige gevallen (meerdere attachments per e-mail) werd een Office document met macro's onterecht aangemerkt als virus. Dit zou niet meer mogen voorkomen.
 • In sommige gevallen werden wijzigingen in de "Verboden Bijlagen" sectie niet correct opgeslagen.

 

 

Nooit meer mailverlies na een mail server crash?

Heeft u al wel eens een mailserver crash meegemaakt? En zo ja, wat was de impact hiervan op de laatst binnengekomen e-mails? Mail server back-ups worden in de meeste gevallen maar één keer per 24 uur gemaakt. Op het moment dat er dan een mail server crasht, zit er vaak zodanig veel uur tussen de laatst gemaakte back-up en de crash dat er toch veel e-mails verloren gaan. MailMirror is een mooie functionaliteit waarmee dit verlies ondervangen kan worden.

Kijk hier voor meer informatie!

Meer nieuws

login

 
 
 

interesse?

076 - 8200203

...

Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan hier!